maandag 29 november 2004

pensionado's

©hansb0121.jpg
na het werk kwam pensionado J even langs met zijn partner pensionada S. altijd leuk en altijd een bezoek besprenkeld met alcohol. want pensionado's hebben de tijd aan zich zelf, pensionado's hoeven de volgende dag niet aan het werk.
wij zaten aan de thee met een koekje. maar met een kopje thee moet je bij pensionado J en pensionada S niet aankomen, want deze pensionado's zijn niet van de thee.
dus hebben we altijd een fles jenever voor ze koud staan.
en vandaag ook diverse kaasjes. want alcohol maakt hongerig.
enige minpuntjes zijn de Camemberts die partner A uitzoekt, die hebben minimaal twee ziplock plastic zakjes nodig om de stank enigszins binnen te houden. die kaasjes zijn zo rijp dat we er een baksteen op moeten leggen anders lopen ze vanzelf weg.
zo komt het dat wij aan de gemengde borrel/thee zitten met stinkende kaas gemixt met chokoladekoekjes. en dat de pensionado's net de deur uit gaan en partner A voorstelt om dan in godsnaam maar pannekoeken te gaan eten.
ik weet het niet hoor, maar deze kombinatie van niet kombineerbaar voedsel vind ik toch wat merkwaardig. dat kan toch niet gezond zijn? nog los van de kaloriën...

Geen opmerkingen: