vrijdag 12 november 2004

knoopcel

©hansb0072.jpg
onze opvouwbare fietsen hebben we voorzien van mooie verlichting: ledlampjes zonder aan- en uitknop, maar met een magneetje om de verlichting aan te zetten. of uit.
klein, mooi en opvallend. en erg fel.
en nu het 's ochtends nog donker is als je naar je werk gaat en het 's avonds al weer donker is als je naar huis gaat, dien je die verlichting te branden. en dat verbruikt dus stroom.
batterijen op? geen probleem, nieuwe batterij er in, klaar.
maar dit zijn dus héle moderne lampjes, héél klein en héél fel.
daar gaan dus geen gewone batterijen in, ook geen kleine.
daar gaan knoopcellen in, hele dure.
twee knoopcellen per lampje. lampje voor, lampje achter, twee fietsen, dat is acht knoopcellen. die dan 3,50 euro per stuk blijken te kosten. ofwel per twee de prijs van één modaal voor- of achterlichtje inclusief batterijen.
maar dan heb je natuurlijk geen design.
dan lijkt het internet toch weer uitkomst te bieden. want daar kun je ze bestellen voor 93 eurocent per stuk. snel bestellen dus. doet u mij er maar tien. oh nee, toch niet. de internetshop laat weten dat ze ze niet meer hebben. internet aktueel?
ik heb ze nu besteld bij de op één na goedkoopste aanbieder: 1.10 per stuk. plus 8.25 verzendkosten. en direct elektronies betaald. ik kan de bestelling zelfs online volgen. volgens de website vandaag hebben ze de bestelling gister ontvangen.
verder is het stil.
dat gaat toch wel goed?

Geen opmerkingen: