woensdag 8 december 2004

trots

??hansb0148.jpg
trotse ouders. kent u die uitdrukking?
omdat zoon J het heeft geschopt tot een paginagrote foto op pagina zeven van het wekelijkse studententabloid Havana van de Hogeschool te A. met een kort interview. waarin je leest dat die studie er alleen maar is om wat achter de hand te hebben. want dat ie er na de studie een jaartje tussenuit gaat, dan een opleiding chefkok gaat volgen en een restaurant wil beginnen. ooit.
zo hoor je nog eens wat.
wij kommuniceren in huize hansb sowieso nogal indirekt: met partner A via de wederzijdse weblogs en nu dus met zoon J via de geschreven pers.
wel mooi hoor, hoe hij daar semi-nonchalant poseert, zijn hoofd ondersteund door één hand, de andere hand ontspannen op zijn rechterbeen. en op dit fotootje wat moeilijk te zien, maar met quasi toevallig een amerikaanse editie van een boek van John Irving binnen handbereik.
overigens was dochter L vorige week in datzelfde blad geïnterviewd. daarin vertelde zij frank en vrij dat ze haar huidige studie alleen maar doet om snel en eenvoudig haar propedeuse te kunnen halen. om dan alsnog een universitaire studie Engels te kunnen beginnen. ook al een doel via een omweg.
nou ja, we moeten eigenlijk blij zijn dat ze hun nabije toekomst redelijk goed hebben uitgestippeld. dus dat zijn we dan maar: blij.
en trots. best wel.

Geen opmerkingen: