zaterdag 2 april 2005

goed geluk or goede kans (diep bedroeft)!!!

isis
wij willen met u het vieren 30e verjaardag van opening van de camping Isis! that is in 1975 dat wij het Gebied van St.Julien openen aan de talrijke toeristen hebben besloten die Cévennes ontdekten. deze nieuwe bezoekers van wie sommige tussen u reeds was, verschilden daarvan die per duizendtallen op de stranden opstapelden, u was "speciaux toeristen" in onderzoek van natuur echtheid van tranquillité en vrede, buiten de klassieke trajecten toeristengebruik. onze ambitie was u in toeristen "de kwaliteit" in een nieuwe, eerbiedige geest te ontvangen van cévenol geest van deze "réboussaïre" "assoiffés" van vrijheid!
u kennend aan het onderzoek van wat van dit cévenol de basis vormt land hebben wij geprobeerd u een aangenaam kader en een animatie aan te bieden gericht op de ontdekking van de prachtige landschappen, en eveneens op muzikaal niveau u "l'exeptionelle" geluidsleer van de kleine romane kapel door een wekelijkse "musicales" promenades laten ontdekken tijdens de eeuwen. gekomen van alle hoeken van dit Europa in bouw, bent u van onze vormverandering onze onvolmaaktheden getuige geweest en vergeven. de camping Isis is mettertijd een grote familie geworden van wie u deel uit maakt en wij u willen bedanken voor uw trouw, voor cetains sinds 30 jaar!
en vandaag gaan wij door op dezelfde gang die altijd onze uitkeringen wil verbeteren teneinde uw vakantie gelukkig te maken! deze zomer zal rijk aan kleuren zijn en in herinneren onsgeheugen zullen zetten viert erover voor het grootste plezier van 3 en zelfs 4 generaties van Isis-éains. wij wachten u dus op allemaal met uw foto's, films, tekeningen, herinneringen en geschriften!
als zoals Romane jij met jouw ouders, grote ouders en achterkanten grote ouders is komen kamperen. of als zoals Bass, Jules, Isis, of Francois jij heeft het grote avontuur van het leven aan Isis ondernomen: maakt toi bekend, een verrassing wacht je!
wij zullen het feest hele zomer natuurlijk doen, maar bovendien, op 13 juli en 15 augustus geven wij u teruggeeft u met "oud" van het team van Isis.

Geen opmerkingen: