woensdag 26 april 2006

losse eindjes

opblaasbare foto
1. het is jammer dat de stank van deze kaas niet goed meekomt met de foto. het is de favoriete kaas van partner A, maar desondanks verbannen naar het lege plantenrek aan de buitenmuur. daar stinkt ie zelfs in speciale luchtdichte plestik zak nog een uur in de wind.
2. uit de totaalstand van het aspergepolletje blijkt dat iets meer dan de helft van de pollers (51,6%) asperges op de een of andere manier met de hand eet. desondanks blijf ik er bij dat dat een onsmakelijke knoeimanier van asperge-eten is en zal ik mes en vork blijven hanteren. a propos: mijn ochtendplas ruikt de dag na de avond ervoor zeer sterk aspergerig. is dat wel normaal?
3. inmiddels heeft partner A zich solidair verklaard met het gewichtsgevecht van de ietwat te dikke man. er lijkt dus geen weg meer terug, de teerling is geworpen. de misschien-een-klein-beetje-te-dikke-man gooit er dan ook maar meteen een passend polletje tegen aan. zie hiernaast. schroom niet, steun de te dikke man! volg zijn vorderingen in de moblogfotoos in de rechterkolom.

Geen opmerkingen: