woensdag 27 juli 2005

Rodellar

(vanwege onbereikbare mobiele providers vandaag een praatje zonder plaatje)
moet toch even wat orde op zaken stellen. want die buitenlandse dure mobiele providers blijken dus helemaal niet betrouwbaar! mis ik daar zo maar mijn postje uit Troyes. en denk maar niet dat je kunt reklameren. no sir!
enfin.
hebben inmiddels Spanje bereikt. zou ik toch wel graag een klein applausje voor ons 1971 VW-busje mogen ontvangen. uiterst betrouwbaar spul, die duitse autoos.
goed, Rodellar dus. diep in de spaanse Pyreneëen. na drie dagen wild staan onderweg in Frankrijk een camping. en niet zo maar een camping, maar een hoera-camping. met veel herrie en jeugd. zouden we normaal gesproken mijden als de pest. maar deze kennen we van eerdere bezoeken. is overdag uitgestorven. dan is iedereen de hort op, in neopreenpakken grotten verkennen. of klimmen. of wandelen en zwemmen.
en als iedereen aan het eind van de middag moe maar voldaan terugkomt is het feest. zit het terras vol en later het restaurant. met voor zo ver ik het begrijp sterke spaanse verhalen. en franse sterke verhalen. en af en toe een nederlands sterk verhaal.
hier blijven we dus een paar dagen hangen. kan ´t busje even bijkomen. en kunnen wij ons een keer douchen...

Geen opmerkingen: