dinsdag 10 mei 2005

depri

muur
het was de ultieme test. alles rammelde en deed pijn. wat los kon ging los. het lawaai was niet te harden. kreunend en steunend nam ie kasseienstrook na kasseienstrook.
maar hij heeft het gered, die oude 1971 VW camper. als toetje van ons weekje vakantie hadden we hem meegenomen naar een stuk van de route van Vlaanderens Mooiste: de Ronde van Vlaanderen.
onder aan de Muur van Geraardsbergen hebben we um geparkeerd en zijn we mét hond Z te voet verder gegaan. de Muur wilden we ut campertje niet aandoen. mocht overigens ook niet, want voor autoos verboden in te rijden.
enfin, je weet niet wat je ziet: die kasseien, zo steil. stille eerbied voor de stoempers die er op van die fragiele bandjes tegen op fietsen.
de Muur was ook het laatse uitje voor hond Z.
die ligt sinds we thuis zijn depressief in haar mand. komt er niet meer uit. zal dat voorlopig ook niet doen. hoogstens om zich even naar de middenberm te slepen om de nodige sanitaire rituelen af te handelen. uit ervaring weten we dat het een aantal dagen zal duren voor ze zich hervindt in haar dagelijkse saaie hondenleven.
we laten haar dus maar even.

Geen opmerkingen: