vrijdag 17 maart 2006

verjaarsverrassing


jullie moeten het nog even voor je houden. het is nog geheim. of eigenlijk meer een verrassing. voor z'n verjaardag. dus je begrijpt.
niet dat het onze gewoonte is om dit soort dingen nu al te regelen. maar we moesten wel. vanwege die boot. anders staan we straks op de kaaj en mogen we dur niet op. kiest ie het ruime sop zonder ons. moeten we het hele kolere end alsnog gaan rijen. met hem.
dat kan ie wel, echwel, maar we willen um een beetje verwennen. omdat ie vandaag op de kop af vijfendertig is geworden. zo oud al weer? ja zo oud al weer. zou je niet zeggen, hè. nee, en hij ziet er nog goed uit voor z'n leeftijd. komt zeker door die dure super gelode benzine. één op acht.
enfin, als jullie het dus echt niet doorvertellen: we gaan deze zomer naar Griekenland. en de 1971 Volkswagen Camper mag mee. terug naar de plekken waar ie vroeger al veel kwam. weten we van de vorige eigenaar. maar nou komt ut: we gaan vanaf Venetië met de boot. en terug ook. wordt ie niet zo moe. kan ie lekker pronken op het kampeerdek. trots staan glimmen.
maar nu staat ie nog ontspannen te winterstallen in een ouwe kas.
we laten um nog maar even.

Geen opmerkingen: